Korvetak :
Poprosim, posli mi ju.
Diky.
Pitrsonn :
Ako sa Ti podarilo vytvorit novy model pre naklad ? Ked som to skusal, pokus o nakladku skoncil hlaskou, ze nieco ju blokuje.
V12 píše:Korvetak :
Poprosim, posli mi ju.
Diky.
Pitrsonn :
Ako sa Ti podarilo vytvorit novy model pre naklad ? Ked som to skusal, pokus o nakladku skoncil hlaskou, ze nieco ju blokuje.
Dakujem uz som to nasiel bolo to v addone nie v trucku :tleskam:Urcite si niekde zabudol na nieco ako Flare, Streak alebo nieco podobne, podla vsetkeho v sekcii Ignition.
jaryn píše:For :no107064
Zdravím, k těm kolizím při nakládce (hard, origo auta, origo mapy,SP). Když přijedu třeba s autem s rukou (kamaz a nástavba na krátké dříví s rukou) k nakládacímu místu a naložím s ním střední klády na Ural 4320 s přívěsem na střední klády (stojí vedle mne) a přepnu se do naloženého urala tak ten v tom momentě získá 100% poškození. Nebo v MP s kolegou (mapa kopec) jsme se naložili (oba ural a přívěs na střední klády) a dojeli na plac ke garáži (co stávají zily 130) a tam se nám oběma z aut dřevo vysypalo . Část zůstala na autě a zadek spadl z přívěsu na zem. Podle mne se měli na zdlouhavé testování vyprdnout a pustit to jako Betu nebo Alfu mezi lidi a tak by se rychleji a efektivněji vychytaly mouchy. No nicméně tato nová verze je zase posun dopředu. Zdraví a hodně motohodin přeje Jaryn
V12 píše:Trochu som potuzil T148 - zmenil farbu nadob vzduchovych filtrov. Len neviem, pre aku sa rozhodnut - momentalne to mam biele. Na vela autach som to videl aj cervene.
V12 píše:Dotuzeno jest :
Korvetak :
Zaujimave, ze na T813 ten virtualny volant polohu nemeni. Na T148 a ako pises aj na V3S ano. Netusim, kde je problem. Pretoze socket steeringwheel nie je viazany na ziadnu cast modelu.
Pitrsonn :