Chazzy93 píše:Navíc když bych si ji koupil, tak bych se připravil o radost, že jsem ji postavil sám
Mira píše:Kryty ledek jsou dobry. Pokud ale kopiruji tvar ledky, nejsou tam vlastne zbytecny? Nevypadala by samotna ledka uplne stejne.... ? Ale dobry. Mimochodem, asi neznas cervenyho trpaslika, kdyz nevis, ze tvoje pajka je v kremikovem nebi
Borik píše:Souhlasím s Plutoonem - podvozek je o několik tříd lepší, jak ta kabina a i když se budeš snažit sebevíc, tak bude pořád za podvozkem hooodně zaostávat. Určitě by stálo za to tu kabinu udělat znovu a pořádně - a je v celku jedno, jestli ji budeš dělat sám a nebo Ti ji někdo vyrobí. Tak, v jakém stavu je teď, je v podstatě nepoužitelná a je třeba se nad ní zamyslet.
Borik píše:Nemyslím tvarově - nad tím jsem se vůbec nezamýšlel. Myslel jsem kvalitou zpracování. Prostě autor zatím nezvládnul technologii zpracování - laminování a výrobu kopyta. Proto je tam strašná spousta tmelu a velice obtížně se třeba budou zapasovávat dveře a další otvory.
Zpět na „Trucky, zemědělská technika a vícenápravové stroje“