Mira
Veterán fóra

Re: FreeKec

Hm hm hm
...

No od toho je prave dobry vlakno. Na expe ti to nikdo moc nevokukuje, ale na fotkach ve vlakne se pochvaly za svarecku a interier dockas. Ted jsem na to teda zas dlouho nesah, ale tesim se ze to zas porozeberu, repasnu podvozek jako Pita tacomu... To vis, to musi delat poteseni hlavne tobe a jestli u toho hledas to aby ti nekdo hladil ego tak musis bud priject na navstevu ke mne :-D nebo prave zalozit vlakno.

Si zanevrel na rc uplne nebo to buchnes do toyoty od mexe a jedeme dal...? Nebo koupis vrtulnik? :tleskam:

Takovyhle "prodam vse" me malinko zamrzi, ale neodradi. Je otazka jak dlouho mi to vydrzi, ted treba vubec nemam cas nebo spis chut a od ty chvile co jsem Michalovi projel skrz wranglera jsem jen nabil baterky, aby nechciply. Jinak auto lezi v krabici s uslou zadni gumou a ceka... Ale chodim vokolo,delam jiny veci a tesim se ze ho popadnu, utru od prachu a pustim se do nekonecneho vylepsovani, po druhy sezone v provozu bych mohl aspon prichytit kastli k podvozku a ne jen polozit.. :YOP:

Tesim se na expe vozejk, Honzik do nej porodil eletriku, tak to chce dodelat.. V hlave projekt zeleznyho otloukanka
..

A rekl bych, ze moje zaujeti do tohoto odvetvi nastesti neni zavisly na lidech kolem. Kdyz to vsichni prodate a nebo proste nebude domluva na jezdeni, ja na vas seru, budu chodit sam :-D obcas se vydam do Vimperka na akci a to mi staci. Politat se shortem me stejne jakoby bavi vic, ale uzivat si offroad 1:10 se skejlovym autem, to je preci taky bomba.

Mrzi me hlavne to vystaviste. Dovalil bych vitrinu, porozebrali bysme do ni nejaky auta, at je videt o co de, malej polygon s autoskolou a navalit tu radost na ty tatinky a rozsirovat komunitu. Je to super konicek, na trhu nekolik podvozku, na foru spoustu informaci ke staveni... Premyslim, ze to vemu pevnejc do ruky a napresrok tu vizi prezentace na vystavisti dotahnu. Uvidime jak to bude v praci a tudiz jakou myslenkovou nezavislost budu moct uplatnit. Pozvu Turka at si tam postavi stanek.. A treba se este, Tome, budes lisat, abych ti pucil sject :-D

Ne, me to proste bavi lidi nelidi a hotovo. Az vyhorim jako tady Tom, tak asi nic nenadelam, ale mozna prave proto, ze me dela radost to auto a ne ty lidi, k tomu nedojde..
Tom60105
Píšu hodně
Kontaktovat uživatele: WWW

Kdo vyhořel ty Tlouku!!Neznamená že jsem měl 4 podvozky že je konec..4 jsem prodal a 1......makam.. jdu makat..konec je s plackama a vystavištem konec je s Defem.Ale zacatek je s .... Uvidis pristi rok...
Power Wagon Trial TRX 4 sport kit
Jeep Nukizer trx 4 sport kit
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
LRP S10 Blast TC 2 Subaru Impreza
Traxxas Summit
Fendt 1050 Vario + Sklopka KRAMPE
http://tom60105.rajce.idnes.cz/
Fanda 9
Píšu hodně

Nuu uz mam jen formuli a ta pujde brzo... a pak........ napovim pac kazdej otravuje A CO TY FANDO?
Obrázek
Mira
Veterán fóra

Tome, proto furt dokola nechapu, proc v klidu nezalozis vlakno a neseznamis plebs se stavbou...

Fando, teee fordka?
Fanda 9
Píšu hodně

TWL co to je???Jsem psal srdceryvnej příspěvek,ten tady není,a místo toho je v tom-pod mým nickem,příspěvek Tomův i s fotkou,která je taky Tomovo! :SHIT:
wolff
Píšu strašně moc!

no to mi povídej z toho jsem taky vyjevenej 8o 8o 8o
Tom60105
Píšu hodně

Wolfe ja se z tebe poseru.. Borec.
Jinak ono to nebude tak horke..a zakladat vlakno nebudu a vydavat to za svou praci nebudu jen upravu stavajiciho............................ od Lee
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
Traxxas Summit
wolff
Píšu strašně moc!

a čí to je vlastně kastle ta se mi líbí a jak je to velký já mám doma taky forda ale to je ještě dlouhá cesta
Obrázek
Tom60105
Píšu hodně

Noo vidis wolfe budou 2x..
Katle je to tahle ale bez doplnku a konecna cena je uplne jinde..
http://www.rc4x4-shop.cz/Ford-F350-Doublecab-d64.htm
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
Traxxas Summit
Fanda 9
Píšu hodně

tak já nevím,vysvětlíte mi někdo ten můj příspěvek?To to jako moderátor smaže a píše tam svůj příspěvek?Nebo děláte že to nevidíte?Nebo kde je chyba?
Mira
Veterán fóra

Ja to vidim a taky se divim
Tom60105
Píšu hodně

ted netusim?? se stracim..neco sem posral...?? Pokud ano Omlouvam se Fando nebyl to umysl..mozna ze jsem chtel odpovedet a misto quote jsem zmacknul na edit..vse je mozne..neni to naschval..sry muzes napsat znova svuj prispevek..
dekuji a sry..
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
Traxxas Summit
Mira
Veterán fóra

To tak vypada, zes umaz ten kousek na cos chtel reagovat a pritom jsi mu to editoval

:FINE:

Muzu jit v klidu spat, je po zahade
poschlmartin
Píšu hodně

Tááák tady to je:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek