Hm hm hm
...
No od toho je prave dobry vlakno. Na expe ti to nikdo moc nevokukuje, ale na fotkach ve vlakne se pochvaly za svarecku a interier dockas. Ted jsem na to teda zas dlouho nesah, ale tesim se ze to zas porozeberu, repasnu podvozek jako Pita tacomu... To vis, to musi delat poteseni hlavne tobe a jestli u toho hledas to aby ti nekdo hladil ego tak musis bud priject na navstevu ke mne :-D nebo prave zalozit vlakno.
Si zanevrel na rc uplne nebo to buchnes do toyoty od mexe a jedeme dal...? Nebo koupis vrtulnik? :tleskam:
Takovyhle "prodam vse" me malinko zamrzi, ale neodradi. Je otazka jak dlouho mi to vydrzi, ted treba vubec nemam cas nebo spis chut a od ty chvile co jsem Michalovi projel skrz wranglera jsem jen nabil baterky, aby nechciply. Jinak auto lezi v krabici s uslou zadni gumou a ceka... Ale chodim vokolo,delam jiny veci a tesim se ze ho popadnu, utru od prachu a pustim se do nekonecneho vylepsovani, po druhy sezone v provozu bych mohl aspon prichytit kastli k podvozku a ne jen polozit.. :YOP:
Tesim se na expe vozejk, Honzik do nej porodil eletriku, tak to chce dodelat.. V hlave projekt zeleznyho otloukanka
..
A rekl bych, ze moje zaujeti do tohoto odvetvi nastesti neni zavisly na lidech kolem. Kdyz to vsichni prodate a nebo proste nebude domluva na jezdeni, ja na vas seru, budu chodit sam :-D obcas se vydam do Vimperka na akci a to mi staci. Politat se shortem me stejne jakoby bavi vic, ale uzivat si offroad 1:10 se skejlovym autem, to je preci taky bomba.
Mrzi me hlavne to vystaviste. Dovalil bych vitrinu, porozebrali bysme do ni nejaky auta, at je videt o co de, malej polygon s autoskolou a navalit tu radost na ty tatinky a rozsirovat komunitu. Je to super konicek, na trhu nekolik podvozku, na foru spoustu informaci ke staveni... Premyslim, ze to vemu pevnejc do ruky a napresrok tu vizi prezentace na vystavisti dotahnu. Uvidime jak to bude v praci a tudiz jakou myslenkovou nezavislost budu moct uplatnit. Pozvu Turka at si tam postavi stanek.. A treba se este, Tome, budes lisat, abych ti pucil sject :-D
Ne, me to proste bavi lidi nelidi a hotovo. Az vyhorim jako tady Tom, tak asi nic nenadelam, ale mozna prave proto, ze me dela radost to auto a ne ty lidi, k tomu nedojde..