korvetak píše:...tatry jen xml. bo jsem se snažil ji udělat lehčí, tatra s ní je moc zarytá do země ale pak nemá nástavba stabilitu a jeden tga soubor s červenou. Vkládám ji přes JSGME.
Skus pritvrdit pera na Tatre.
korvetak píše:...tatry jen xml. bo jsem se snažil ji udělat lehčí, tatra s ní je moc zarytá do země ale pak nemá nástavba stabilitu a jeden tga soubor s červenou. Vkládám ji přes JSGME.
Patholog píše:Taky jsem na to narazil a patral jsem limit je 32768 polygonu a 65535 vertexu.
Opravil jsem to.
V12 píše:Patholog píše:Taky jsem na to narazil a patral jsem limit je 32768 polygonu a 65535 vertexu.
Opravil jsem to.
Polygony mas zle - iba 16384.
V12 píše:no107064 :
Mam to skonvertovane. Zda sa, ze mapy su funkcne, nepadla mi ani jedna. V mapach ale chybaju tieto veci :
- big_garage_a
- zil2
- zil3
- zil1_dest
- zil2_dest (radarovy voz)
Tieto modely proste nemam, resp. zhadzuju editor (ta garaz). Takze som ich musel odstranit. Novy model logs_heap (hromada dreva) je vacsi ako povodny, budes musiet skontrolovat, ci ti niekde nebude blokovat cestu, alebo robit iny problem. Az tak do hlbky som sa v tom nevrtal, mam to opravene iba v pripadnych referenciach.
Ziadny z povodnych obrazovych suborov distribucie objektov som nemenil, takisto ani tint, height, water a watermud, boli iba skonvertovane z .png na .dds a premenovane.
Prave to pakujem a potom to niekde upnem, bude toho cca tristvrte giga, takze to nejaku tu hodku potrva, mam pomaly upload.
V12 píše:mino621 :
Tie mapy su uzivatela no107064, musis si ich pytat od neho.
Patholog píše:Tak Tatra 815-7 8x8 už je na WS prozatím experimentálně at se otestuje a vidí ji jen Ti kdo mě mají v Přátelích
korvetaku máš PM
Edit1: Problém se stupačkama vím, problém ze skly taky ale nevím jak to odstranit. Problém s Rukama řidiče a problém z návěsy.