V12 píše:Mno, problem s mapami je asi vyrieseny :
http://spintires.nl/maps-are-gone-workaround-possible/
Skusal som tu utilitku a zda sa, ze funguje. Datum nastavim na 01.01.2016 a vidim vsetky svoje mapy :
Tie vypatlane prasce z Oovee dali do .exe nejaky datumovy blok na custom maps. Toto nema obdobu. Idem hladat sposob, ako to hrat cracknute, nepadave a s custom mapami funkcnymi bez udelatek. Pretoze Oovee si nic ine nazasluzi.
já dřív hrával jen cracknuté verze, jelikož to byl samej update s minimem změn, ale savy v háji. Te´dka bych to nejradši udělal taky, ale nepovalí mi mody aut z workshopu ...
Jinak je to fakt debilita, možná ani debila by to nenapadlo. Proč blokují mapy, když pokaždý hráči našli způsob jak to obejít? Tím se akorád ponižují sami, že dělají něco na co nemají, a to je to jejich produkt :D :D To fakt může dělat jenom idiot. Navíc kdyby neblokovali nikdy mapy tak si ušetří plno nadávek a nespokojených zákazníků a ušetří plno času práce, který se mohl využít na něco z čeho by pak hráči nebyly nespokojení ale spokojení ... to pochopí i malý dítě.
Proto oovee a nejspíš i pavel jsou debilové, zajímalo by mě jestli u nějaké jiné hry se děje soustavně něco podobného.
Jediný co valí dobře je editor map :D :D ale ten je nám k hovnu, když ty mapy blokují :D