V12 píše:Vecer to omrknem.
EDIT :
Dostal som sa k tomu skor, mas to hotove, kuk do SS.
Treba este jemne doladit poziciu socketu na aute, je kusok mimo. To uz zvladnes.
Patholog píše:Jukneš se mi na ten náklad ja jsem se v tom stratil.
V12 píše:Patholog píše:Jukneš se mi na ten náklad ja jsem se v tom stratil.
Posli mi aktualny stav, pozriem sa na to. Inak uz som pisal, ze v class .XML vozika chyba TrailerLoad="true". Doplnil si to tam ?
Kód: Vybrat vše
<OverlayBrand IsExtrudable="false" GenerateDust="true" Texture="overlays/dirt_road__d_a.tga" TextureHM="overlays/dirt_road__s_d.tga">
<Prebuild
DefaultWidth="10"
FlattenPart="1"
HeightmapOffset="hmoffset_dirt_road__uncmp_s.tga"
LandmarkColor="(100; 90; 80)"
LandmarkPart="0.8"
Layer="2"
RemoveTint="true"
/>
</OverlayBrand>
V12 píše:Ziadny problem. V MEDIA\CLASSES\OVERLAYS vytvor subor napr. dirt_road_paved a donho napis toto :Kód: Vybrat vše
<OverlayBrand IsExtrudable="false" GenerateDust="true" Texture="overlays/dirt_road__d_a.tga" TextureHM="overlays/dirt_road__s_d.tga">
<Prebuild
DefaultWidth="10"
FlattenPart="1"
HeightmapOffset="hmoffset_dirt_road__uncmp_s.tga"
LandmarkColor="(100; 90; 80)"
LandmarkPart="0.8"
Layer="2"
RemoveTint="true"
/>
</OverlayBrand>
Podstatne je prave IsExtrudable="false" Nasledne by v dialogu overlayov mal pribudnut tento novy typ cesty. Vyskusaj a daj vediet. Takto som vyrobil strkovu cestu pouzitu v niektorych mapach, vyzeralo to celkom OK. Momentalne premyslam, ako by sa dala urobit simulacia snehu, ale tak, ze budem moct v mape mixovat sneh a ostatne existujuce tereny a samozrejme cesty. Nechcem to urobit tak, ako napr. mapa winter season ci ako sa to vola, kde autor snehom nahradil vsetko.
V12 píše: Momentalne premyslam, ako by sa dala urobit simulacia snehu, ale tak, ze budem moct v mape mixovat sneh a ostatne existujuce tereny a samozrejme cesty. Nechcem to urobit tak, ako napr. mapa winter season ci ako sa to vola, kde autor snehom nahradil vsetko.