jaryn píše:For: no107064
Tak jsem si stáhnul mapu Siberian expres 2016 (tu s mnoha úkoly a hafem aut a asi mám slabej PC jelikož se mi to dost kousalo. Kdysi jsem ji hrál a tak jsem ji chtěl opět vyzkoušet (pěknejch map je moc málo) a pak jsem narazil na verzi 1.1. Měla poloviční velikost a jen tři úkoly. Tak jsem se do ní pustil a je SUPER. Jen jsem si naběhnul v tom, že jsem si dal jen tři auta na start a když jsem mapu odkryl tak tam mimo mých třech "zoufalců" nebylo jiný kolo :-) No, ale jedu s prvním úkolem a k mapě nemohu říci nic jiného než : SUPER PRIMA :-)
Díky.
Jaryn
Jo to se někdo naboural do mé mapy, ze screenů jsem si všiml nějakých úprav, ale nezkoušel jsem ji hrát. Čili počet aut dělá tu velkou náročnost jo? já původně myslel, že obrovský počet objektů na mapě. Příště se budu trochu krotit s těma autama ... já jich tam dal tolik, právě z důvodu, že pokud někdo hraje na Hardcore obtížnost, tak se může lehce stát, že auto někde zapadne nebo spadne ze stráně a nebude moct být zachranitelný, nebo to bude příliš těžké tak aby se někomu nestalo, že tam bude mít pět aut a všech pět aut někam pošle a bude mít dohráno.
Každopádně budu redukovat počet aut na mapách. Jak siberian expres tak nově připravované mapě s úzkýma lesníma cestama "koleje - grass roads"
A chtěl bych poradit asi nejspíše od V12
- jak nastavit auto aby mělo naložený náklad klád? (například ural s korbou a kládama, kam se zadávají ty klády)
- vložil bych do map pár aut s kládama na odlehčení, ale tím stylem, že budou buď rozbité nebo nebudou mít palivo protože, využití opravárenské nástavby mi příjde dost nevyužité.