Toto auto bude mat uplne inak rieseny podvozok, aby bolo mozne simulovat kingframe pruzenie a mechaniku riadenia. Takze standardnymi metodami to urobit nejde. A tou, ktorou to mam urobene nie je zatial doladena na 100%.
To V12 musel udělat nějakou další Tatra slataninu tak udělal tuning. Snižil ji po vzoru Němcu v podvozku a proto má kola opačný sklon než normálně. :mrgreen: :mrgreen:
Kua, ta nastavitelna svetlost sa mi absolutne nedari. Ked je auto zdvihnute na maximum, je vsetko OK, pruzenie funguje na 100% tak, ako ma. Problem nastane, ked auto spustim dolu. Je pravda, ze pekne klesne. No ked niektore koleso vojde do jamy, nedojde k preveseniu pruzenia. Cely system totiz funguje tak, ze parenty pre kolesa su polnapravy, co je sice spravne, ale ma to jeden hacik - kedze sa polnapravy musia hybat presne s kolesami, nemozem pouzit klasicke pruzenie. To je suplovane motorom typu SPRING v Constraint pre polnapravu. Potialto je to vsetko fajn. Lenze tento motor posobi na obe strany - aj smerom hore, aj smerom dole, takze zabrani preveseniu polnapravy. Ked v modeli natocim polnapravy o 12 stupnov dolu (realne maximalne prevesenie), viem nastavit tuhost pruzenia tak, ze to bude OK. Problem je ale v tom, ze kolesa nebudu kolmo na polnapravy. Musim na to nieco vymysliet.