Ahoj, tak na posledním AST v Krnově, jsme si střihli malou C3 exhibičku s Raunem, aby nám to nějak ukázal, osahali jsme si zhruba koncept tratě, a popřípadě nalákali ostatní. Byla to krátká zkušebka, postavil jsem 12 branek na kořenech a betonových panelech tak nějak, jak by ta trať v reálu mohla vypadat. Branku č. 10 jsem trochu nevychytal, byla pod panelem velká díra, které jsem si nevšiml a nebylo to sjízdné. Zde pár fotek a video Rauna, není to žádná dramatická akce na vteřiny, spíš taková pohodová nesestříhaná ukázka s výkladem pravidel. Mou jízdu nikdo netočil, ale až na branku č. 6, kde Raun vyjel a mi se seklo kolo, tak jsem raději navijáknul, jsem ji projel tak nějak téměř ve stejné kvalitě, takže i s takovým autem to jde a trať prý docela věrně nasimulovala závody v Rakousku. Z videa se to nezdá, točil jsem ze špatného úhlu, ale zrovna lehké to na těch panelech nebylo. Hlavní nasazení teprve proběhne za dva týdny v Retzu, když pominu, že Raun jede za týden na "Evropu" do Itálie. No .... mě to bavilo moc :-)

Video:
[youtube]u2r4MU3-NTo[/youtube]