lukino343
Přispěvatel

Re: "SPiNTiRES" - TATRA 813 pro novy UPDATE str.247! :)

V12 píše:Uz ju nemam :(

nemožeš s netu stiahnut a konvernut prosim? :/ prosim :(
Apseron1
Přispěvatel

V12 píše:Apseron1 :
Asi viem, kde je pricina Tvojho problemu :
Skontroluj, ci v SpintiresPlus_config.xml nemas nahodou zapnutu minimapu. Tato vec funguje iba na dvojmonitorovej konfiguracii. Pre jeden monitor nastav :
EnableMinimap="false"
Potom by to malo chodit.

Tím to není . Mám nastaveno false
problém je tady
<NewGameOptions
AlternateTruckMenu="true"
AlternateMapMenu="true"
no107064
Častý přispěvatel

V12 píše:Ja som tento problem nezachytil. Je ale pravda, ze u mna savegame dlho neudrzi, kedze stale nieco spekulujem a potom testujem.

jj u mě taky dlouho save nevydržel, když jsem dělal mapy nebo si ladil auta, ale teďka jsem dokončil siberian express a chtěl bych ho dojezdit do konce, tak jsem si to nechal rozježděné na potom a bum nejde ... hru už mám nachystanou, už chybí jen předělání pár modů z WS abych to měl komplet bez internetového připojení pro to abych mohl hrát
V12
Píšu hodně

Zistil som, ze sa mapa IRT objavila na ruskom fore, kde za nu ziadali zacvakat. Linky z tohto fora som odstranil. Toto jednanie sa mi vobec nepaci. Ja to robim bez naroku na akukolvek odmenu a ti ruski zmrdi takto. Viem, ze si uz nepomozem, ale aspon im to stazim :twisted:
lukino343
Přispěvatel

V12 píše:Zistil som, ze sa mapa IRT objavila na ruskom fore, kde za nu ziadali zacvakat. Linky z tohto fora som odstranil. Toto jednanie sa mi vobec nepaci. Ja to robim bez naroku na akukolvek odmenu a ti ruski zmrdi takto. Viem, ze si uz nepomozem, ale aspon im to stazim :twisted:

dojebeš im to tak ze to daš free vonku po strankach a taktiez aj na tu rusku stranku ;)
no107064
Častý přispěvatel

V12 ... nějak jsem to tu nesledoval, ale jak si na tom ice road modu? zkoušel jsem naposledy tu minimapu, pokročil si dál?
V12
Píšu hodně

Ano, pokrocil, uplne fantasticky ! Podarilo sa mi do mapy celkom slusne implementovat prelamujuci sa lad. Na zaklade tejto zimnej verzie robim jarnu, letnu a jesennu.
- jarna - vysoka voda, cca 4.5 metra nad zimny lad, vela blata, zvysky snehu
- letna - velmi nizka hladina, 3 metre pod uroven ladu, vsetko suche, rieka sa da prejst na viacerych miestach
- jesenna - uroven hladiny na urovni zimneho ladu, opat trocha snehu (viac ako jar) a blata (menej ako jar)
no107064
Častý přispěvatel

V12 píše:Ano, pokrocil, uplne fantasticky ! Podarilo sa mi do mapy celkom slusne implementovat prelamujuci sa lad. Na zaklade tejto zimnej verzie robim jarnu, letnu a jesennu.
- jarna - vysoka voda, cca 4.5 metra nad zimny lad, vela blata, zvysky snehu
- letna - velmi nizka hladina, 3 metre pod uroven ladu, vsetko suche, rieka sa da prejst na viacerych miestach
- jesenna - uroven hladiny na urovni zimneho ladu, opat trocha snehu (viac ako jar) a blata (menej ako jar)

A vytvořil si nějakou novou větší mapu, nebo to testuješ na tamté?
Jo jinak s těma rusákama, když jsem udělal novou mapu, dal jsem ji sem a na fb tak do pár hodin byla u rusáků .... to mi ani nevadilo ... ale to, že oni mají ten "ultra editor", kterej dokáže ze souborů mapy udělat prebuild ... tím pádem potom koukám, že je to moje mapa, chvilu stará, ale některé věci tam jsou jinak, většinou přidané map objekty.
Jinak jak jsem psal, že jsem tu dlouho nebyl, tak jsem objevil Kraz 260 s mostem ... ale tento most zkouším a funguje moc dobře ... tak přemýšlím, předělat pár mých map, aby se daly projet jedině s tímto mostem ... nebo upravit zkratky aby byla bu´d dlouhá cesta, nebo kratší, ale musel se použít tento most.
V12
Píšu hodně

Dokonca ani prerabka mapy mi nevadi, pokial sa uvedie povodny autor. Totalne ma ale vytoci, ked niekto nieco vyrabuje z jednej hry, bez akejkolvek zmeny to strci do hry druhej a vyhlasi sa za autora bez toho, aby co len spomenul povodnych tvorcov. A do vyvrtky idem, ked si niekto z takychto vykradaciek urobi biznis. Prave to sa stalo s prvou verziou Ice Road Truckera. Nejaki madari ale zasli dalej a konverziu dotiahli o kusok dalej prepisom globalnych parametrov, vyzera to este lepsie, ako to moje.
Prepis globalnych parametrov je ale vec, ktoru nechcem urobit, pretoze to ovlyvni vsetky mapy, aj tie originalne.
Ked som sa pokusil zmenit textury blata na sneh, neslo to, po rozjazdeni snehu sa objavila dobre znama textura bahna a to aj apriek tomu, ze bola definovana externe v Media/Textures. Podarilo sa mi ale zmenit parametre Particle generatorov, takze od kolies odletovali biele ciastocky namiesto hnedych, prach sa z bledohnedeho podarilo prefarbit na biely.

Ohladom mapy ako takej - mam urobenu plnu velkost 1024x1024 metrov, na YT uz su nejake tie videa z prvej tu zverejnenej verzie, napr. :

[youtube]nVQa4dq6J-8[/youtube]
lukino343
Přispěvatel

je zadarmo dirt 3 https://www.humblebundle.com/store/dirt ... wGamingGTG
kluč je navzdy :) ...kluče rozdavaju do zajtra
sim_ma
Častý přispěvatel

lukino343 píše:je zadarmo dirt 3 https://www.humblebundle.com/store/dirt ... wGamingGTG
kluč je navzdy :) ...kluče rozdavaju do zajtra

Moc ti děkuji za odkaz. :FINE:
V12
Píšu hodně

Nakoniec som sa na ten Dirt pozrel aj ja, vypisalo mi to pokus o sparovanie Humble konta s kontom na Steame, co sa aj podarilo, dostal som kluce (obstaraval som 2 kopie), no na Steame mam v oboch pripadoch iba SPinTires. Kde je chyba ? A ked dam nakup, chcu po mne prachy. Kde sa to da legalne stiahnut ?
virtual
Častý přispěvatel

Pak musíš ve Steamu vlevo dole přidat hru a vložit klíč, mě to normálně šlo...
stavím Defender D90 pickup
Jeep JK GCM Skeleton
Axial Wraith Castle Mamba Max Pro, Tekin ROC412, 3S
Tamiya Ford F-350 High-Lift Novak GoaT combo
V12
Píšu hodně

OK, diky, zda sa, ze to pojde.
V12
Píšu hodně

Ice Road Trucker 4 rocne obdobia je dokonceny a stiahnutelny z https://ulozto.sk/!ZAzcbUaIeMdT/irt-7z
Ako obvykle, je potrebna kniznica z http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... =644378567.
Kaslem na rusakov, aj tak to stipnu a budu na tom zarabat, s tym nic neurobim.

Balik obsahuje 4 verzie jednej mapy :
- Jar - vela vody, mnoho blata a zvysky snehu
- Leto - vody velmi malo, blato takmer nikde, vela zelene a travy, v mape vyznaceny rally okruh, start vlavo od vyjazdu z garaze

Obrázek

- Jesen - nejake to blaticko, prvy sneh, voda stredne vysoko, takze zabranuje jednoduchemu zvazaniu dreva
- Zima - to najzaujimavejsie, rieka zamrznuta, da sa po nej volne jazdik, bacha ale na slaby lad a velke ladove kryhy. Opat vyznaceny rally okruh, start na cesticke hned oproti vyjazdu z garaze.

Obrázek

Garaz je na obrazku vlavo dole.

Zimna verzia stale v stadiu beta test. Zacal som pracovat na externom generatore ladovych blokov, vkladat ich manualne do mapy je o drzku. Generator by mal fungovat tak, ze sa zadaju X,Y, Z suradnice stredu ladoveho pola, okrem toho sirka a dlzka pola, uhol natocenia ladoveho pola, ako aj typ ladovych blokov. Vysledkom cinnosti generatora bude XML kod, ktory sa vlozi do XML suboru prebuild mapy.

Zpět na „Počítače, hry a jiné virtuální světy“