V12 píše:Uz ju nemam :(
nemožeš s netu stiahnut a konvernut prosim? :/ prosim :(
V12 píše:Uz ju nemam :(
V12 píše:Apseron1 :
Asi viem, kde je pricina Tvojho problemu :
Skontroluj, ci v SpintiresPlus_config.xml nemas nahodou zapnutu minimapu. Tato vec funguje iba na dvojmonitorovej konfiguracii. Pre jeden monitor nastav :
EnableMinimap="false"
Potom by to malo chodit.
V12 píše:Ja som tento problem nezachytil. Je ale pravda, ze u mna savegame dlho neudrzi, kedze stale nieco spekulujem a potom testujem.
V12 píše:Zistil som, ze sa mapa IRT objavila na ruskom fore, kde za nu ziadali zacvakat. Linky z tohto fora som odstranil. Toto jednanie sa mi vobec nepaci. Ja to robim bez naroku na akukolvek odmenu a ti ruski zmrdi takto. Viem, ze si uz nepomozem, ale aspon im to stazim :twisted:
V12 píše:Ano, pokrocil, uplne fantasticky ! Podarilo sa mi do mapy celkom slusne implementovat prelamujuci sa lad. Na zaklade tejto zimnej verzie robim jarnu, letnu a jesennu.
- jarna - vysoka voda, cca 4.5 metra nad zimny lad, vela blata, zvysky snehu
- letna - velmi nizka hladina, 3 metre pod uroven ladu, vsetko suche, rieka sa da prejst na viacerych miestach
- jesenna - uroven hladiny na urovni zimneho ladu, opat trocha snehu (viac ako jar) a blata (menej ako jar)
lukino343 píše:je zadarmo dirt 3 https://www.humblebundle.com/store/dirt ... wGamingGTG
kluč je navzdy :) ...kluče rozdavaju do zajtra