Aku konverziu si robil ?
Mal si pockat, kym Draconus dorobi to svoje veldielo. A az potom robit konverziu, aby to nebolo potrebne prerabat znova na jeho media a textury.
Apropo, pozri si postu :wink:
TATA007007 píše:V12, no107064 :
Nechápu proč řešíte nějakou kompatibilitu a jestli to je moc velký zásah, či nikoliv. Snad jedním kliknutím v JSGME zapnu mapu a jestli její autor zároveň mění vše včetně media.zip a pod. nikoho vůbec nezajímá. Má to v balíčku a hotovo. Po dohrání mapu zase jedním kliknutím vypnu a Spintires je opět jak když vyjel z továrny.
Jako když někdo ručně hledá soubory a přemýšlí co má kam nahrát, tak to jsme snad už dál ne?
TATA007007 píše:Korveťák:
Předně ahoj,
nesouhlasím s Tebou jen v jednom základním bodě: JSGME je naprosto jedno co přenáší. Takže přenese i zazipované soubory, které patří do jádra hry a to "jádro" prostě na potřebnou chvíli změní i s mapou. Teď jsem zrovna zjistil, že žádná moje mapa po cizích konverzích na latest stable nefunguje. Tak jsem upravil Tatra i TATA Story a udělal jsem to jak popisuji. Dle mne naprosto nejjednodušší způsob. I s mapou to autor připraví a po zapnutí mapy je vše změněné. Po deaktivaci je vše při starém. MP mě samotnému taky fungoval. Jediné mínus tohoto řešení je větší objem dat mapy. Ale nic zásadního.