Luki :
Nie, diky, s autami som na urcity cas skoncil.
V12 píše:TATA :
Prave vykonany test zmeny textur bahna :
Pokial 3 textury bahna (tiles_mud_flat__d_a.dds, tiles_mud__d_a.dds a env_decals_diffuse__d_a.dds) nakopirujem do :
- prislusnych adresarov v Media, bahno sa nezmeni
- balicka, ktory vypublikujem na WorkShop, opat to nefunguje a bahno je povodne
- TextureCache_alt.zip a nemenim config.xml, bahno nezmenene
- TextureCache_alt.zip a zmenim config.xml, ale nepouzijem DoPrepend, bahno opat nezmenene
- TextureCache_alt.zip a zmenim config.xml a pouzijem DoPrepend, bahno zmenene
Preto ma velmi zaujima, ako dokazes zmenit bahno bez zmeny config.xml v AppData.
TATA007007 píše:V12:
V posledních týdnech se mi Spintires na Steamu několikrát updatovalo bez zjevných změn na hru.
Teď jsem zjistil, že najednou nedokážu na svých mapách projet místy, které byly vždy bez problémů. Narážím na "neviditelné bariéry", které způsobuje nesoulad vizuální velikosti modelů DLC ROCK 01 až 03 s definovaným tvarem těchto dodatečných modelů. Jedu 5 i 10m od těchto modelů a tvrdě narazím. Neuměl bys opravit definici těchto objektů nebo zjistit co se děje?
Pořád je možnost, že je chyba někde u mne ale nevím kde.
Díky předem.
V12 píše:O tomto probleme viem, bohuzial zatial neviem, ako ho odstranit, pretoze je to problem hry ako takej. Tu mapu treba hrat iba v SinglePlay rezime. Je to zrovna to iste, ked nalozis kamene, prevezies ich, vysypes ich, prepnes sa do ineho auta, vratis sa do povodneho a prave vysypane kamene tam nebudu. Aj som to nahlasil ako bug, no Oovee sa ani neunuvalo odpovedat. Prave preto je to iba testovacia verzia :evil:
lukino343 píše:V12 píše:O tomto probleme viem, bohuzial zatial neviem, ako ho odstranit, pretoze je to problem hry ako takej. Tu mapu treba hrat iba v SinglePlay rezime. Je to zrovna to iste, ked nalozis kamene, prevezies ich, vysypes ich, prepnes sa do ineho auta, vratis sa do povodneho a prave vysypane kamene tam nebudu. Aj som to nahlasil ako bug, no Oovee sa ani neunuvalo odpovedat. Prave preto je to iba testovacia verzia :evil:
to oovee nezeby bolo rado aku ma hru jedinu na trhu.. ale ach..
no107064 píše:lukino343 píše:V12 píše:O tomto probleme viem, bohuzial zatial neviem, ako ho odstranit, pretoze je to problem hry ako takej. Tu mapu treba hrat iba v SinglePlay rezime. Je to zrovna to iste, ked nalozis kamene, prevezies ich, vysypes ich, prepnes sa do ineho auta, vratis sa do povodneho a prave vysypane kamene tam nebudu. Aj som to nahlasil ako bug, no Oovee sa ani neunuvalo odpovedat. Prave preto je to iba testovacia verzia :evil:
to oovee nezeby bolo rado aku ma hru jedinu na trhu.. ale ach..
To je jako Word of Tanks .... prděly na hráče, všechno placené, dokonce i podkaliberní munice, co výstřel to reálné peníze .. hráči si stěžovali na všechno a oni nic ... pak přišel War thunder co by ve všem lepší a najednou WoT už začalo reagovat opravovat, munice najednou nebyla placená za reálné peníze ... hodně se to zlepšilo, ale je to pořád oproti War Thunderu o X generací dozadu a na tom jejich enginu, už není šance udělat do budoucna co má WT v již dávno.
Kdyby byla konkurence Spintiresu a byla lepší tak to by se ze strany oovee děly věci ... myslím, že by jsme se nestačili divit.