Další taškařicí byla příprava na plachtu. "Oblouky" pod plachtou a jejich úchyty na sajtnách nakonec byly vytištěny. Do úchytů jsem ještě vpravil "šrouby" prostřednictvím špendlíků.
Podařilo se konečně zasklít. 2mm plexisklo jsem vyřízl do hrubého tvaru a pak dopilovával. Během usazování do rámu bylo třeba nahřívat horkovzduchem a dotvarovávat podle budky. Ale dobrá věc se podařila a sedí to tam vcelku dobře ;-)
No a zatím poslední úprava byl pokus "zašpinit" motor, aby nebyl moc čistý ;-)
Po dlouhé době jsem se dotlačil k znovuvyrobení držáku kanystrů, který jsem loni potratil na jedné výpravě. No, vyráběl jsem jeden na Vejtru pro Stanleyho na Slovensko, tak jsem vyrobil dvě sady ;-)
Sletovaný koš a vytisklé kanystry
po acetonové "pařbě" a barvě
Na poslední fotce je nová verze kanystru. Na starém, chybí prostřední šef neboli spoj, tak pak ještě dotisknout.
Ještě sem dám nějaké detaily částí z výroby, tak pokud by vás zajímalo zblízka něco konkrétního , tak to sem napište. Zkusím ještě najít nějaké další fotky nebo to znovu nablejskám ;-)
Ještě dělám na novém držáku na rezervy, detailnějších nápravách a koketuji s myšlenkou říznout do kabiny a udělat otvírací dveře. ...jo a taky motor....ta první vývojová verze má přece jen mouchy (kvalita tisku apod.) a není to ještě úplně "echt".
Tady zatím pár fotek z dokončovaného modelu pro Stanleyho
Sloužil jsem ještě 2 roky vojnu a tohle auto myslím mám dost nakoukaný, ten model je prostě skvostný a některé fotky bych nedokázal říct že jde o model. Skvělé :OK:
jak říká Libor.. já taky :arrow: 730 :mrgreen: ... a na korbě to pěkne skakalo kdyz sme jeli v terenu.. ale tento model je opravdová BOMBA :hura: :OK: :OK: