Zdarec klucí. Zidone, já být tebou, tak jdu spíš do W124. Sleduji to 9 let a tak nějak i stále hezky stoupají na ceně. Což o to. Nevím na co a proč to chceš, ale sehnat pěknou 123 za 100 000 je nesmysl. To bude zrezlý na sračku. Venku se můžou zdát třeba hezký, ale u těch už chce kouknout kamerkou do dutin a dalších částí abys poznal stav. Díly už se budou i špatně shánět a ve finále by jsi se dostal na mnohem vyšší částku. Já už jsem na fórum nedával strašně dlouho své Medvídky. Adolf je stále stejný. Je to nezmar co má letos krásných 30 let, ale kupé prošlo velkou proměnou
Dlouho jsem sháněl opět AMG kola. Chtěl jsem je nechat leštit, ale nakonec jsem sehnal z Anglie už leštěné a ještě k tomu dvourozměr jako mám na Adolfu. Vpředu 17"x7,5" ET 42 a vzadu 17"x8,5" ET30. Tudíž jsou vzadu víc vylezlí a mají větší límec a daleko větší hodnotu.
Pak přišla na řadu dekontaminace, strojní broušení laku, bílé boční blinkry, teleskopická chromová anténa a super vosk a to auto strašně prokouklo.
Na interiéru se kvaltní kosmetika a mé ruce také pěkně podepsali
Dále také čištění motoru
No a takto jsou po dekontaminaci a voskování obě auta. Ten vosk zvýrazňuje barvu a dává větší zrcadlový lesk.
Jó a málem bych zapomněl. Kupé ještě dostalo celochromovou masku a já novou rodinku s kterou čekám rodinku
A takto to beru, když už chce člověk veterána. Adolfa mi je fakt líto, protože je to srdcovka a zažil jsem s ním za těch 9 let vše možné a nikdy mě nikde nenechal a to má najeto 580 000 km. Kupé je investiční záležitost a líbí se mi, ale nemám k němu takový citový vztah, přes to je to pro mě vždy jak svátek, když se jdu projet a nikdy se mi nechce do garáže. Přitom je to ten samý interiér. Je takové víc kultivované modernější, strašně mě baví ten zvuk motoru, seriová Bose muzika a ten výkon. Je to fajn mít budoucího veterána, teď youngtimera s kterým si člověk užije. Asi by mě to zas moc nebavilo, kdyby mělo motor 220, který by byl na dnešní poměry líný. Mě baví jezdit v klidu a užívat si to, jenže fakt boží sešlápnout na chvilku plyn a cítit to tlačení do sedačky a předjet dnešní nové auta bez duše a jet si zas svou pohodičku

A ty ceny s tímto motorem začínají být magořinec.
https://www.mobile.de/cz/osobn%C3%AD-v% ... :sportscar Jsem rád že ho mám a hýčkám ho moc a proto Ti radím raději připlať a užívej něčeho co tě nezrujnuje, či nestrávíš víc sháněním dílů a starostmi jak to dát do kupy. A věř, že plno dílů seženeš v pohodě, ale spousty už ne, nebo za obrovské peníze. Třeba jen ta origo anténa stojí v Mercedesu 14 000. Já dlouho sháněl a sehnal ze slovenska za 3 000,- Ale to jsou detaily. Třeba zadní blatník na kupé stojí 15 000,- a plno věcí může stát i víc.
Dlouho jsem tu nebyl, tak jsem se zase rozepsal jako vždy a i chápu proč. Je to takové hezčí popsat každou fotku zvlášť než na Fb udělat krátky text a hodit fotky. Mějte se všichni hezky a zase někdy