Jelikož práce na Axialu se chýlí ke konci a už dlouho přemýšlím o nějaké trialce, padla volba na tohohle prcka, měl jsem možnost vyzkoušet podvozek v terénu s delším rozvorem a funkčnost mě velice překvapila. Každopádně jsem volil Jimnyho i z důvodu množství doplňků které jsou v kitu dodávané. Je to celkem velký skok z CC-01, které jsem měl doteď jako druhý model

Teď něco k autu. Bez úprav samozřejmě nezůstane, akorát s tím rozdílem, že teď se bude stavět vše na největší možnou průjezdnost a obratnost v terénu.
S obrázky to vysvětlování půjde lépe.

Nejprve stavba:
Poté přišel na řadu kouzelný fix na "chromové" doplňky
Kola byla také z čeho vybírat, nakonec padla volba na Pitbull Rock Beast 1,55 na diskách RC4WD
Sestavené auto:
A teď už úpravy:
Vepředu protažení rozvoru, s tím spojené předělání držáku na servo, aby se vešlo do šasí. Rozvor byl prodluožený spodní linky o 5mm a horní o 10mm tím jsem získal kola těsně za hranou nárazníku
Poté přišlo na řadu elektro, zvolil jsem osvědčený regulátor DSYS DDE70AW a k tomu motor MST 30T
Další věc co na tuto karoserii považuji za nutnost jsou krytky prahů, jelikož ten nekrytý lexan by asi dlouho nevydržel. Aliexpress doručil za 21 dní, až jsem se tomu divil
Co jsem zatím zjistil bude tam velký boj s místem, ale to se nějak vyřeší, snad

A co bude následovat: uchycení karoserie(nemám rád sloupky a sponky), barvy na karoserii už také doma mám, poté vše usadit, udělat interiér, rezervu do kufru, osvětlení, podběhy, časem pak asi tlumiče a kardany. Samozřejmě, kdo sleduje mé stavby, tak bez 3D tisku se neobejde ani tato, takže se máte na co těšit

Všechny fotky budou jako vždy na kečupu: https://janvito.rajce.idnes.cz/MST_CFX_Suzuki_Jimny