Tak se do toho pojďme pustit, nějak se pokusím shrnout ty roky práce co jsem se s tím dělal.
Poslední příspěvek byl o tom, že přišli pásy a řeším uchycení baterie, tak na to pojďme navázat.
Původně jsem tam chtěl mít baterku co používáme v RC driftech, ačkoli to není nic velkého, pro můj projekt stále byla. Tak jsem tedy začal brouzdat po Aliexpressu a hledat baterku s největší kapacitou a aby splňovala můj maximální rozměr. Napadlo mě totiž, že bych baterku menšího rozměru mohl dát až před motor a získal tak vzadu zcela prázdno, nicméně toto řešení se ukázalo jako slepá ulička, jelikož baterka měla trochu větší rozměry než výrobce udával a zase hledat další a zkoušet už se mi zkrátka nechtělo. Rozhodl jsem se tedy baterky použít a dát je dozadu. Tím vzniklo asi 10 různých držáků baterek a zároveň na nich i uchycení magnetů na karoserii.
Když bylo teda jasno, že baterka bude vzadu, mohl jsem začít řešit rozmístění elektroniky po podvozku tak, aby zbylo na interiér co nejvíce místa. Musel jsem vyřešit regulátor, přijímač, externí BEC, servonaviják a regulátor k navijáku. Což jak si dokážete představit bylo v takhle malém autě celkem složité. Nakonec se vše podařilo, jen u navijáku jsem přišel o možnost rychloodvíjení, ona tam je, ale naviják je schovaný pod karoserií, takže se k tomu nedostanu.
Konečné řešení je tedy: na pravém předním podběhu je přijímač, na pravém prahu je regulátor DSYS 72A, na levém předním podběhu je naviják ze kterého vede PTFE trubička (používá se na vedení filamentu na 3D tiskárnách) až k přednímu nárazníku a skrze ní vede lanko. No a na levém prahu je krabička ve které je schovaný BEC a regulátor na naviják. Vypínač jsem umístil před baterku a kouká pod auto, měl jsem strach, aby třeba nějaký klacek to nevypnul nebo tak, ale za celou dobu ježdění se to ani jednou nestalo.
Když bylo hotové rozmístění elektra přišel na řadu interiér. Základem je jedna hlavní deska na kterou se přidávali další věci. Vše je víceméně sešroubované k sobě tak, že není možné použít třeba jen palubku.
Samozřejmě po celou dobu vývoje i když vše nebylo hotové tak Jimny jezdil po různých expedicích po boků traxxasů a axialů a nikdy se se svými schopnostmi neztratil.
Během ježdění jsem tak nějak zjistil, že ty originální tlumiče i s malými úpravami asi nejsou to co bych si představoval. Bohužel kvůli velikosti jsem na auto nemohl dát své oblíbené GMADE XD Diaphragm, ale zvolil jsem jiné od stejné značky GMADE RSD, které už na auto jdou dobře. Další z věcí byly gumy Pitbully sice vypadají krásně a i fungují skvěle, jen na tohle auto byli moc tvrdé a tak se vyměnili za Boomracing 1.55 HUSTLER a s těmi jsem nadmíru spokojen.
Pak jsem si tedy řekl, že by to chtělo už dokončit ten interiér a první na řadě byla palubka. Není ničím inspirována jen mou představivostí a je to tištěné v jednom kuse. První verze byla taková řekněme malá, ale druhá už vlastně zůstala až do finále. Samozřejmě kvůli uchycení palubní desky bylo třeba modifikovat i uchycení karoserie.
Přibyl i středový tunel na něm je řadící páka a hasičák (ano mám modrý hasičák, když jsem ho tisknul byla modrá v tiskárně a byl jsem líný to měnit)
Opět jsme vyrazili na Expedici.
No a pomalu se dostáváme ke konci roku 2024, kdy jsem si řekl, že mou oblíbenou expedici Jarní Špičák pojedu s již kompletně hotovým autem.
Největší oříšek na kterém, jsem se zaseknul s modelováním asi nejdéle byl držák rezervy pod kterým jsem potřeboval schovat baterku a udělat jej odnímatelný. Nakonec vepředu drží na magnetech a vzadu je pojistka která zapadá do dílu na podvozku. Rezerva je ještě na oko přivázaná kurtou skrze celý držák a zespodu je ta kurta stažen šroubem.
Poslední větší věcí byla imitace ochranného rámu, ale chtěl jsem ho vymyslet tak aby se dobře tiskl, každý kdo někdy tiskl trubky si asi dokáže představit co to znamená. No ve zkratce má to hodně dílů a hodně šroubků. Ano mohl jsem to lepit, ale netušil jsem co to vydrží. Teď když praskne jeden díl mohu vyměnit jen ten jeden (pádů už bylo hodně a zatím se to nestalo.
K rámu bylo ještě třeba vzadu vymyslet jen krycí desku ať je to vše krásně zakryté a nějak to vypadá. Jsou do ní chycené pásy, zadní část rámu a i zadní část interiéru je přes ní chycená k podvozku.
Během toho jsem si řekl, že by bylo fajn kabeláž do karoserie udělat přes magnetický konektor, abych nemusel vždy při sundání odpojovat kabel.
No a je tu finále. Vše je hotovo chybí jen kompletně celý interiér složit a dát do auta. Jo a sehnat řidiče, ale ten prostě bude později.
Řidiče jsem nemohl sehnat tak dlouho, až jsem na Cults3D našel ideální postavičku na tisk co někdo nakreslil, tak jsem ho koupil, vytisknul, trochu seřezal nohy, kolega v práci mi ho nabarvil a pak už jsem ho jen napasoval do auta. Pro vyndání celého interiéru stačí povolit 7 šroubů a jde kompletně celý ven vcelku.
A tím jsme se dostali na konec. Na letošním Vodníku 2025 auto jelo už ve své plné parádě a sklízelo dost obdivu, což mě potěšilo ani nevíte jak. I když to není ABS karoserie a nemůže tedy mezi Scale auta i tak jsem si to maximálně užil a odjel s tím všechny 3 sekce.
A co teď?
Čeká mě na něm lehká údržba, po 4 letech ježdění už mají origo plastové linky celkem slušnou vůli takže budu dělat nové kovové. Pak asi bude generálka náprav a převodovky. Bystřejší z vás si jistě všimli, že Jimnymu přibyl bráška v Podobě Vitary, která řekněme potřebuje ještě hodně úprav, aby jela tak jak si představuji, samozřejmě vše bude dokumentováno tady na fóru (
viewtopic.php?t=21857). No a další model tu mám rozdělaný Traxxas TRX-4, který zde asi taky brzy bude k vidění. Tak si myslím, že se máte na co těšit.
Kdo to dočetl až sem tomu srdečně gratuluji, jsem rád, že vás to natolik zajímá. V případě jakýchkoliv dotazů se ptejte rád odpovím. Na jeden který se může objevit odpovím rovnou. Ne neprodám soubory na tisk, to co bych za to chtěl mi nikdo nedá a kdyby jo nechci pak s někým řešit to, že zaplati X peněz a tady mu nesedí díra o 2mm a támhle něco nedolíhá.
Fotky všechny ze stavby jsou jako vždy na rajčeti:
https://www.rajce.idnes.cz/janvito/albu ... zuki-jimny
Mějte se krásně a s dalšími updaty na Jimnym se uvidíme příště.