Podvozek jsem pod tuto budku zvolil ze dvou důvodů.. Zaprvé rozměry přesně sedí bez úprav (rozvor u tohoto podvozku dělají ve třech variantách a šířka je přesně to co potřebuju) a zadruhé jsem pod Brata nechtěl pevné nápravy. Hodně jsem viděl s touto budkou i CC01, ale i to mi přišlo moc. 🤷♂️
Bohužel tenhle podvozek má řadu nevýhod, ale Brata chci stavět jako streetku takže vlastně nevyžaduju excelentní jízdní vlastnosti. Řadu nevýhod má bohužel i samotná karoserie, protože má poměrně hlubokou korbu a tudíž i málo místa v zadní části, kde je na podvozku paradoxně i motor 🤦♂️... No popereme se s tím.
Nejdříve bylo potřeba podvozek složit. Klasika Tamka... Dal jsem ložiska, tavnou pistolí hezky postaru zalepil diferáky a celý se to složilo pomocí křížových vrutů 😁

Po složení jsem nasadil asi ty nejmenší kola co jsou koupit.. 1,55" Dirt Grabbery a i tak jsou dost velká..

No a teď ta zpropadená korba... Absolutně se to tam nemohlo vměstnat, takže jsem rozhodl pro řezání.. 😔
NAŠTĚSTÍ má karoserie v korbě předchystané místo, kde jde plast lehce vyřezat. Nevím proč to tam je, ale mně se líbilo, že pokud bych to chtěl vrátit do původního stavu, tak to nebude nějak velký problém. K mému překvapení dokonce tento výřez poměrně přesně kopíroval místa na podvozku, která překážela. 👌

Nakonec jsem musel ještě trochu říznout k podběhům, ale i tak mi přijde jako by Tamiya tento podvozek dělala pro Brata 😁😁

Kastle obroušená a půjde se na lak 😇