Mirda
Administrátor
Kontaktovat uživatele: WWW

HPI Venture18 Toyota Hilux

No a aby těch červených Hiluxů nebylo málo, tak jsem pořídil tuhle novinku 😊 viewtopic.php?t=21814
Je pravda, že původně jsem chtěl černou barvu, ale ta ve verzi brushless dlouhodobě nebyla nikde skladem. Pak se objevila sleva na RCprofi a tak už jsem neváhal.

Obrázek

Když to porovnám s SCX24, tak to na mě nepůsobí tak hračkoidně - tváří se to jako dospělý model, který ale pořád strčíte do batůžku. Ostatně jeden z důvodů proč jsem ho koupil je ten, že se vejde pod kočár a skoro nic to neváží (oproti Mexům). Plán je vzít to z jara na dovolenou do Krkonoš a otestovat co se zlomí jako první. 😁
Na čem dělám:
Toyota Hilux
jirkacbx
Přispěvatel
Kontaktovat uživatele: WWW Skype

Re: HPI Venture18 Toyota Hilux

Nevypadá to zle. :-)
První odejdou plastový kardany,pak servo.
Lexan kastle nepotěší,ale nechá se na ni koukat.
Neni důležité vyhrát,ale nasrat toho,kdo vás porazil.
AX10
Mammoth BC8 1/12
Mirda
Administrátor

Servo by podle výrobce v této brushless verzi mělo mít kovové převody tak snad vydrží 🙂
Na čem dělám:
Toyota Hilux
Hofy
Přispěvatel

Jirko nebuď pesimista 😀 kardánky na to ježdění po pokoji a pár km by při téhle váze mohli být dostačující, lexan už umí nadělat dneska i parádu v rámci mezí a kdo ví jak to servo, ale za mě výhodnější kup jak TRX-m 😉
Mirda
Administrátor

Ono to docela peláší na ten rychlejší převod, takže jako první čekám kardany nebo převody 😬 nicméně závody s tim jezdit nehodlám tak by to mohlo vydržet 🤔

Jednu velkou výhodu SCX24 a TRX4M mají a to neuvěřitelný množství různých tuning komponentů 🙂
Na čem dělám:
Toyota Hilux

Zpět na „Mikro expediční modely“