Potřebuju uzavřít předek, jenže karoserie se na rám instaluje poměrně složitým způsobem, který znemožňuje udělat přední podběhy a vyztužení karoserie v jednom bloku ať už na karoserii, nebo na rámu. Tady se naplno projevují nevýhody toho co jsem si usmyslel (otevřené auto s co nejvíce reálným interiérem), protože prostě není místo vůbec na nic... Rozhodně by to nebylo možné bez té otevírací kapoty.
Došel jsem k podivnému zjištění - abych mohl udělat předek, musím začít nárazníkem. Nárazník chci udělat co nejvíce podle nárazníku co mám na velké auto (teda ještě ho na autě nemám, protože se dodělávají poslední úpravy). Sice je to jiný model Wranglera, ale výrobce dělá ve stejném provedení i na JK.
Musel jsem seříznout rám, aby kopíroval nárazník. Randál jako u zubaře :)

Nárazník tvořím z PSH, ale je to jen pracovní verze, skutečný svařím později z oceli. Nechápu jak jsem mohl trefit napoprvé tvar nárazníku u Discovery, teď se s tím peru nepěkně.

Mimochodem, za povšimnutí stojí, že nárazník je užší než blatníky. U velkého auta je až na roh blatníku. Rozdíl je způsobený tím, že model má o tolik širší blatníky - nárazník má rozměry skutečného...