více foto na: http://slick7.rajce.idnes.cz/tuning_rizeni_Axial
sWiNe píše:no zajímavé, a ukaž prosimtě fotky výsledného rejdu zvrchu a pokud to není tajné, cenovku tohoto kitu :OK:
Slick7 píše:Počítám, že to nebude v prodeji dřív, než za tři týdny a prvotně to dostanou ti, co si to předobjednali v první vlně. Cena pro ty, co si to nepředobjednali bude přibližně 1200,- . Podrobnosti co bude všechno v ceně určitě upřesním. První kus dostane Patt a možná už to bude mít tuhle sobotu na závodech, se můžete mrknout.
cendab píše:Koukal sem na to v Mrakolendu a vypadá to dost dobře...i ten rejd je zajímavej...jenom ještě sem se zapoměl zeptat co si tam měl za CVDčka...?protože se mi zdálo že v tom ukrutnym rejdu šli hezky hladce...propilovaný? 8)
Langos píše:Tak to vypadá hodně dobře, to chci pod stromeček :-D .
Hele na co jsou ty L profily, co jsou na vizualizaci a kotví se ze shora do nápravy a jdou dolu do prostoru kde se uchycují linky a tlumiče?
Ještě k těm CVD, ty od "topcadu" , tento rejd nedají a musí se vyměnit? Nebo se při této úpravě dají použít?
Asi se u tebe Patte zastavím a okouknu to :-D :-D
Langos píše:Díky moc, teď je mi to jasný. Z asiatees umím objednávat, to není problém.
Ale v případě této úpravy musím ještě vyměnit přední tlumiče za kratší.
Jako tahle úprava se mi dost líbí, ale jak tak počítám tak je tato úprava za dost kaček, když započtu ještě vše kolem, ale výsledek bude určitě stát za to. :lol: Asi to dám na Toyotku, kterou nechám na těžší terén.